Ambachtsgilden Westbroek - Grenzend aan de groene akkers
Ambachtgilden

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Meld u aan

HEERLIJK WONEN IN WESTBROEK

Grenzend aan de groene akkers komt in het dorp Westbroek een nieuwbouwproject met een variëteit aan woningen. Starterswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en een tweetal kavels om zelf te bouwen. Authentiek dorps wonen in een groene omgeving terwijl Utrecht op fietsafstand ligt. Dubbel genieten, want dat is buiten wonen terwijl de stad wel heel erg dichtbij is.

Het project is nog in ontwikkeling, maar spreekt dit u aan? Inschrijven als belangstellende is nu al mogelijk. Laat uw gegevens achter, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de voortgang en het laatste nieuws.

INSCHRIJVEN
Ambachtsgilden Westbroek - wonen in een groene omgeving

AMBACHTSGILDEN: VOOR ELK WAT WILS

Ambachtsgilden Westbroek

De naam Ambachtsgilden verwijst naar de oude ambachten die in het dorp al vernoemd zijn, zoals de Wolkammer, de Schutmeester en de Klepperman. En hoewel deze beroepen zijn uitgestorven, hangt de sfeer van weleer nog in Westbroek. Zo heeft het dorp niet voor niets een beschermd dorpsgezicht. Reden voor de architect om het authentieke karakter van het dorp en de boerenerven als inspiratiebron te gebruiken voor zijn ontwerp.

BEKIJK DE LOCATIE

WONINGAANBOD

In het plan komen zes starterswoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen, vijf vrijstaande woningen en twee kavels voor wie zelf wil bouwen. Zo is er voor elk wat wils. Vindt u hier straks ook een fijne plek om te wonen?

bekijk het WONINGAANBOD
Ambachtgilden

interesse

Wilt u op de hoogte blijven over Ambachtsgilden?
Meld u aan in voor de nieuwsbrief

Aanmelden