Ambachtsgilden Westbroek - Waarom nieuwbouw

WAAROM EEN NIEUWBOUWWONING

Omdat een nieuw huis volgens de laatste maatstaven en technieken is gebouwd, is de isolatie beter en zijn de stookkosten lager. Daarbij is een nieuw huis comfortabeler, zeker bij deze woningen omdat u geniet van vloerverwarming en een uitstekende isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarbij neemt een nieuwbouwhuis sneller in waarde toe dan een bestaande woning.

En wat ook erg fijn is…. u creëert een woning die volledig past bij uw eigen leefstijl. Als eerste bewoner richt u de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag mee door onze kopersbegeleider vroegtijdig in te zetten. Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!

Ambachtsgilden is gasloos, uw woning is straks volledig elektrisch. En wat ook erg fijn is, u creëert een woning die volledig past bij uw leefstijl. U bent tenslotte de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in het huis? Wij denken graag met u mee door onze kopersbegeleider vroegtijdig in te zetten.

Kortom, een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!

GASLOOS

BEKIJK ONZE INFORMATIEVIDEO

Ambachtgilden

interesse

Schrijf u nu vast in als geïnteresseerde,
zodat wij u op de hoogte kunnen houden over Ambachtsgilden.

INSCHRIJVEN